Mărturii lăsate la pensiune de clienții noștri

Mărturii lăsate pe internet de clienții noștri

Acasă

Nu mergem într-un loc de două ori! Sunt atâtea locuri frumoase în țărișoara noastră, care merită admirate…
La Casa Elvira am revenit în ospeție al patrulea an la rând. Suntem întâmpinați cu bucurie, gazdele noastre – discrete și eficiente – se asigură că toate dorințele ne sunt îndeplinite. Mâncarea gătită de doamnele pensiunii este minunat de gustoasă, proaspătă și variată, din ingrediente locale. Camerele amenajate cu gust, curățenia exemplară, saltelele confortabile, lenjeria frumos mirositoare, toate au amprenta Oanei.
Domeniul pensiunii este vast, gazonul este îngrijit cu drag de Sorin, chiar lângă gard începe pădurea.
În zonă sunt multe de făcut și de văzut, cu siguranță vor rămâne obiective nebifate, pretext pentru următoarele noastre vacanțe la Casa Elvira!

Liliana

Este al treilea an cand ma reintorc la aceasta casa

Este al treilea an cand ma reintorc la aceasta casa si am sentimentul minunat ca revin acasa. Da, nu este exagerat, chiar ma intorc acasa, unde regasesc de fiecare data aceeasi oameni minunati care stiu sa intampine si sa trateze oaspetii cu mult respect si pasiune. Incepand de la curatenia casei, frumusetea rapitoare a peisajului pe care il poti admira de pe balconul camerei si terminand cu minunatele bucate gatite cu pasiune de bunica si tanara Oana. Totul este la superlativ si ma intorc de fiecare data cu aceeasi bucurie si placere in suflet!

Lucia POPA

Extrem de tare !

Am petrecut un sejur genial!
Multumim familiei Baies!

Ion Popescu

Mediile evaluărilor pe Booking